Danskurser för barn på DOCH - Kursstart vecka 3

Kom och dansa vt16 webb


Danskurser för barn på DOCH

Välkommen till DOCHs praktikstudio. Här undervisar studenter vid Kandidatprogrammet i danspedagogik i många olika dansstilar och tekniker under professionell handledning. Kurserna startar vecka 3. Denna termin erbjuder vi:

Danslek 4 år
Lördagar 10.00-10.40 12 ggr. Start v. 3, Lov v.9 och v. 12. Pris: 600:-

Danslek 5-6 år
Lördagar 11.00-11.45. 12 ggr. Start v. 3. Lov v. 9 och v.12. Pris 650:-

I dansleken får barnens känsla för rytm och rörelse. Vi arbetar med uttryck och utforskning samtidigt som vi stärker barnens kroppsuppfattning och utvecklar deras rumsmedvetenhet. Dansglädje och kreativitet är härligt närvarande. Under danslektionerna är det full fart! Undervisningen sker tillsammans med musiker och inspelad musik.

» Läs mer och anmäl er här

Kurserna ges i DOCHs danslokaler på Brinellvägen 58, KTH Campus, Stockholm. Tunnelbana: Tekniska högskolan. Avgiftsbelagd parkering finns vid skolan.

 

DOCH karta web

På  DOCH spetsutbildar vi cirkusartister, dansare, danspedagoger danslärare och koreografer. Vi ger också den som redan har en profession i dans eller cirkus möjlighet till fortbildning – allt i en dynamisk och nyskapande internationell miljö med nära samverkan mellan konst och forskning. DOCH är en del av Stockholms konstnärliga högskola.

Foto: Einar Kling-Odencrants


DOCH - Stockholms konstnärliga högskola
DOCH - Stockholm University of the Arts

Tel +46 8 49 400 000, www.doch.se,
DOCH på Facebook

www.uniarts.se

Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här
Följ oss på Facebook