Jobba på DOCH

DOCH, Sveriges konstnärliga högskola för utbildning och forskning i dans och cirkus, startade 1963 och har sedan dess utvecklats till en ledande institution för konstnärlig utbildning. Vi spetsutbildar cirkusartister, dansare, danspedagoger danslärare och koreografer. Vi ger den som redan har en profession i dans eller cirkus möjlighet till fortbildning – allt i en dynamisk och nyskapande internationell miljö med nära samverkan mellan konst och forskning. DOCH är en del av Stockholms konstnärliga högskola.

Stockholms konstnärliga högskola etablerades 1 januari 2014 genom ett samgående mellan DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola. Vi är ca 250 medarbetare och vi finns på fyra olika lokaliteter, alla belägna på Östermalm i Stockholm (Brinellvägen, Teknikringen, Valhallavägen och Linnégatan).

Att arbeta på Stockholms konstnärliga högskola innebär att arbeta i en dynamisk miljö som verkar för utbildning och forskning på konstnärlig grund. Vi vill vara en pådrivande kraft för konstnärlig kunskapsbildning och verka för konstens betydelse för samhällsutvecklingen.

Vi ser gärna att våra medarbetare har olika bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter.

Se vänsterspalten för lediga jobb.

Share |
Foto: Ben Hopper
Foto: Ben Hopper